Meneer Beer Show

De Kindershow! 

De Meneer Beer kindershow gaat over de zoektocht naar waar Meneer Beer vandaan komt. Meneer Beer is een echt charmant heertje met zijn hoedje en jasje, maar waar komt hij nu eigenlijk vandaan? Is hij uit het circus ontsnapt? Komt hij uit de jungle of misschien wel uit de dierentuin? De spectaculaire magische poort brengt ons met ‘toeters en bellen’ naar allerlei verschillende gebieden. Daar gaan de kinderen samen met Merel uitzoeken waar Meneer Beer nu echt vandaan komt! We maken een muzikale reis vol dansjes en Disney liedjes van onder andere Frozen. Iedereen mag mee doen!
                                                                                                       Geschikte leef­tijd: van 3 tot ongeveer 12 jaar.

Meneer Beer Solo

Meneer Beer is natuurlijk een gewilde gast op elk feestje, wil je dat hij ook op jou feestje komt? Dat kan met Meneer Beer Solo. Hij knipt lintjes door bij een opening, deelt ballonnen en knuffels uit in winkelcentra, of je kunt selfies met hem maken op de camping, say cheese! Meneer Beer is van alle markten thuis. Hij komt, overwint ieders hart, knuffelt, danst en zingt met alle kinderen en tovert een lach op je gezicht!

Het ‘bezoek van Meneer Beer’ is uit te breiden met onder andere:

Suikerspin Spektakel!
Super, Roze, Suikerspin Spektakel! Kinderen vinden niets lekkerder dan roze suikerspinnen, het wordt allemaal nog leuker met Het Roze Suikerspin Spektakel van Merel Events. De suikerspinnen worden gesponnen in een roze, met muziek boxen en flikkerende lampjes gedecoreerde suikerspin machine. Sweet!

Slush puppy’s
Hmm… ijs! Vooral als het lekker warm is buiten, niets zo fijn als afkoelen met een slush puppy ijsje. We bieden verschillende smaken!

Poffertjes
Heerlijke Hollandse poffertjes, wie houdt er nou niet van? Met wat poedersuiker en een klontje boter, om smullen. De kraam is schattig rood met wit geblokt, helemaal in de stijl van Merel Events en Meneer Beer!

Wilt u meer weten? Of een boeking plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op.

facebook-iconFoto’s van verscheidene activiteiten en events zijn
te vinden op de facebookpagina van Merel Events.

Download hier de ‘Meneer Beer’ brochure