Tropicana

feeling hot hot hot!

Beleef de zomer het hele jaar door!

Tropicana-MerelEvents3. Tropicana-MerelEvents2 Tropicana-MerelEvents1

Genieten van de warme zonnestralen op je huid, de late zonsondergang en al het andere heerlijke wat de zomer te bieden heeft! Met het themafeest van Merel Events: Tropicana, beleef je het allemaal net wat intenser. In de zomer kan dit feest lekker buiten plaatsvinden, in een prachtige tuin, camping of bij een volksfeest. Maar ook al is het buiten grauw grijs, nat en koud.

Hoe leuk is het dan om juist in deze periode een Tropicana feest te organiseren! Geschikt voor elke gelegenheid, onder andere;

  • personeelsfeesten
  • vrijgezellenfeesten
  • camping of bungalowpark
  • in een zalencentrum of (grote) kroeg!

Wij nemen u het werk uit handen, door een compleet programma aan te bieden. De ruimte waar u het feest wilt organiseren, kleden wij aan met tropische attributen. Dit kan in de kantine van een bedrijf of op locatie naar keuze. Het is een interactieve avond met een limbo danswedstrijd, waarbij een prijs wordt uitgereikt aan de beste limbo-danser van het feest!

Er is een gedeelte van de zaal ingericht met allerlei gekke zomerse en tropische kleding, denk hierbij aan hoela rokjes, gekke zonnebrillen, rasta pruiken enz. De gasten kunnen hier foto’s laten maken (met de artiesten) en deze later bekijken en downloaden van onze Facebookpagina.

Een spetterende avond vol zwoele en vrolijke Summer sounds, Met live zang, DJ een spectaculaire dans act en nog veel meer! Er zijn mogelijkheden tot een salsa/bachata- of een cocktailworkshop vooraf. Doorbreek de winter depressie en sluit aan bij het Limbo dansen, how low can you go?!

Wilt u meer weten? Of een boeking plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op.

facebook-iconFoto’s van verscheidene activiteiten en events zijn
te vinden op de facebookpagina van Merel Events.